Syysmuutto

Bettina ja ompelemani tupsupipo ja lettibody.

Uuden asunnon remontti on viimein valmis, ja viikonloppuna on muutto! Ihanaa, tätä on hieman odoteltu!!! Lisätila tulee tarpeeseen, ja Bettinakin saa oman huoneen. Lisäksi työhuoneesta tulee suurempi, ja saan siis enemmän tilaa ompelukoneille ja kankaille. Ensi kuun alusta aloitan sivutoimisen yrittäjyyden, kun ompelimoni RiivivuomaDesign aloittaa toimintansa. Kun ei kätilöopinnoissa ja vauvan hoidossa ollut tarpeeksi tekemistä niin täytyyhän sitä vähän lisää keksiä… 😀

Psst, raskauskilot alkaa olla karistettu, jee!!

Opintoja olen siis suorittanut tämän syksyn vauvan kanssa, mikä on sujunut yllättävänkin hyvin. Opintoihin tulee kuitenkin ensi kevääksi tauko, koska en halua laittaa Bettinaa vielä hoitoon, ja keväällä olisi ollut ohjelmassa 3 harjoittelua. Innolla odotan viimeisiä harjoitteluita kyllä tämän kevään teoriaopintojen pohjalta, mutta vasta ensi syksynä, Bettina on liian pieni nyt.

Ompelua on tullut harjoitettua myös opintojen ja vauvanhoidon ohella, ja kyllä koneet on hurisseet lähes joka päivä edelleen. 😀

Eilen luin lehdestä että keväällä kuvattu Unelmahäiden Mitä kuuluu-jakso olisi tulossa pian katsottavaksi Dplayssa, ja yllättäen senkin ympärillä on sitten ollut taas hieman hälinää. Itse hääjaksokin on ilmeisesti tulossa uusintana, joten kai se siitäkin johtuu. Häistäkin tuntuu olevan jo ihan iäisyys ja kuitenkin samalla se oli vasta eilen. Niin paljon on kuitenkin ehtinyt tapahtua tässä välissä, että voisi siitä olla pidempäänkin kuin se reilu kaksi vuotta. Paljon on tosin tapahtunut jo sen keväällä kuvatunkin jälkeen. 😀

Vau!

Näitä Rikun uusia vaatteita en sentään ole itse ommellut, ne on ihan ostokamaa. Piti päivitellä hänenkin vaatekaappiaan vähän enemmän uutta työnimikettä vastaavaksi, eihän arkkitehdin asemassa enää sovi tavallisissa farkuissa kulkea…? 😀 Rikulla oli ajatuksena ostaa yhdet uudet housut, mutta hän ostaa itselleen niin harvoin mitään että minä sitten vähän innostuin…

Muutto pitäisi siis tosiaan hoitaa tällä viikolla, ja onhan siinä hommansa. Tällä hetkellä on onneksi opintojen suhteen vähän rauhalisempi viikko, kun sattui ilmeisesti syyslomaviikolle tämä asunnon valmistuminen. Hyvä niin. Jouluakin on jo pohdittu, mutta ei varmaankaan olla matkustamassa Lappiin tänä vuonna. Jotain vähän erikoisempaa olisi kuitenkin hauska keksiä, saa nähdä mihin päädytään.

Bettina eilen 8kk, ja ompelemani pupuasu.

Kunhan uusi asunto on saatu sisustettua ja järjesteltyä, teen siitä oman postauksen, sitten kun ehdin… Erityisesti Bettinan uusi huone on ihana saada sisustaa! Vaaleanpunaista prinsessameininkiä! 😉

ps. Ompeluksiani voi kurkkia lisää instagramista nimellä riivivuoma.design

Jaa julkaisu

This entry was posted in Yleinen.

Vastaa