Aurinkoinen Tallinna

Viikonloppuna oltiin Tallinnassa viettämässä kylpyläviikonloppua. Jännä juttu ettei meistä kumpikaan ollut koskaan aiemmin Virossa käynyt, joten paikka oli aivan uusi molemmille. Helpostihan tuonne laivalla seilaa, mutta ei vaan ole tullut ikinä ennen käytyä. Ehkä sitä on pitänyt vähän sellaisena… Miten sen nyt sanoisi, epämiellyttävien juhlijoiden mekkana, että ei ole siksikään tullut mentyä. Ja olihan siellä sellaistakin porukkaa jota ei niin mielellään katsele, mutta kyllä Tallinna myös yllätti positiivisesti.

Keli oli koko viikonlopun mitä mainioin, joten oli mukava käydä kävelyillä etenkin Tallinnan vanhassa kaupungissa. Siellä oli vieläpä meneillään joku vanhan kaupungin juhla, ja erilaisia tapahtumia käynnissä. Vietimme loman Tallink Spa&Conference-hotellissa, joka oli lyhyen kävelymatkan päässä satamasta, ja ihan mukava hotelli. Sen erikoisuutena oli vähän erikoisempi design, ja luin hotellin esitteestä, että paikan suunnittelija oli koittanut tehdä siitä avaruusalusmaisen, vähän sellaisen scifityylisen. Siinä oli oikein tarinakin aiheesta.

Ja olihan se tosiaan vähän sellainen avaruusalus, värivaloineen ja putkihisseineen.

Huone itsessään oli kaunis ja siisti, ja siinä oli kiva parveke. Ruusunlehdet ja kuohuviini huoneessa kuuluivat romantiikkapakettiin, kuten myös kolmen ruokalajin illallinen ja hieronnat hotellin Spaassa.

Ruoka oli hyvää, ja erityisesti sen esillepano oli aika kiva. Rikulla oli alkuruokana porkkanakeittoa ja minulla vuohenjuusto-mansikkasalaattia.

Pääruuaksi minulla oli savuista kanaa linssisalaatilla ja Rikulla kolmen juuston pasta.

Jälkiruokani oli jännittävä savuava mansikkaa neljällä tavalla, ja Rikulla mustikkasorbetti ja marenkikäärö. Kyllä tuli taas syötyä vähän enemmän kuin tarpeeksi! Minun pitäisi varmaan pikkuhiljaa alkaa vähän tiukemmalle dieetille, sillä tässä on nyt tullut herkuteltua vähän enemmän kuin mitä ehkä olisi järkevää… 😀

Noh, työt alkoivat tänään, joten ehkäpä sitä seuraavat kaksi kuukautta menee enemmän töissä ja salilla treenaten ja vähemmän lomaillen tai herkutellen!

Jaa julkaisu

This entry was posted in Yleinen.

Vastaa