Häävalmistelut – mitä pitää vielä tehdä? osa 2

Jatketaan siis siitä mihin jäätiin. 🙂

Seuraavana listalla ovat sormukset. Ja voi että niiden kanssa onkin ollut päänvaivaa! Ensin mietittiin että olisi teetetty uniikit kappaleet, mutta sitten ei jotenkin osattu oikein kuitenkaan suunnitellakaan niitä, ja ongelma tuli eteen myös siinä että ne olisi pitänyt tilata hyvissä ajoin ennen heinäkuuta, jonka valimot kuulema ovat lomalla. Hylättiin sitten sen takia se ajatus. No sitten ollaan juostu läpi varmaan miljoonia kultasepänliikkeitä ja selattu nettiä tuntikausia valitessa sormusta… Vaihtoehdot on tällä hetkellä saatu rajattua muutamaan eniten miellyttävään, mutta nyt pitäisi vielä onnistua valitsemaan niiden väliltä se oikea.

Eikä muuten ole helppoa!

Jotenkin se pitäisi sopia yhteen kihlasormuksen kanssa, josta siis pidän erittäin paljon. Yhteensopivatkin niiden tulisi olla. Timantitkin olisi kivoja, vai olisiko? Olisiko 61 timanttia vai ei yhtään? Yksi iso?

Sitten eteen tuli vielä yksi täysin erilainen vaihtoehto, nimittäin Kalevalan Filigraani-sormukset. Mutta olisivatko ne kuitenkin jokapäiväisessä käytössä liian paksut ja jykevät? Lisäksi ottaisin ehkä yhden timantin sijaan mielummin useamman pienen timantin… Vai ottaisinko?

En ole varma missä vaiheessa kesää saamme lopulta valittua sormukset, mutta ihan niin simppeli juttu se ei selvästikään ole. 😀

 

Sitten listalla on hääauto ja muut kuljetukset. Tämä asia on osoittautunut niin ikään hieman haastavaksi junailla. Kun vihkiminen on keskustassa ja juhlat Porvoossa. Ensin pitäisi päästä kulkemaan meiltä sinne keskustaan ja sen jälkeen takaisin meille. Siitä sitten Haikkoon. Jonkunlainen yhteinen taksikuljetus ainakin keskustaan ja takaisin on luultavasti järjestettävä. Hääautoakin olemme miettineet, mutta siihenkään ei ole lopullista selvyyttä vielä tullut. Mahdollisesti kuljemme itsekin vain taksilla.

 

No sitten, sitten on morsian! Minulla ei ole ikinä ollut tekoripsiä, tekokynsiä tai pysyviä hiustenpidennyksiä. Nyt ne tulevat sitten kaikki! Kerrankos sitä. Joten ensimmäiseksi käyn laitattamassa hiustenpidennykset luottokampaajallani Tampereella asti, kukaan muu ei nimittäin saa lupaa lähestyä hiuksiani saksien tai väriaineiden kanssa. Olen käynyt samalla kampaajalla jo varmaan 7 vuoden ajan. Nyt tosin en ole tehnyt hiuksille mitään viimeiseen 1,5 vuoteen, eli ne ovat ennen pidennystenlaittoa täysin luonnontilassa. Klipsipidennyksiä olen toki käyttänyt silloin tällöin, mutta se ei taida olla ihan sama asia… Sen jälkeen on Kampin Q-hairissa koekampaus ja -meikki. Häitä edeltävällä viikolla käyn myös vielä laitattamassa kynnet sekä ripsipidennykset. Kynsiähän en voi töissäollessa pitää ollenkaan, joten senkään takia minulla ei ole pitkiä kynsiä tai tekokynsiä ikinä ollut. Saa nähdä miten pärjään niiden kanssa…

Hääyön alusasut ovat vielä ostamatta, en tiedä otanko kuvaajia mukaan sille reissulle. 😀

Morsiusneitojen mekot ovat saapuneet muuten viime viikolla ja ne näyttävät tältä:

Yläosan tyylissä on mukavasti pitsiä mitä omassakin mekossani sitten on. Kengät täytyisi ainakin omalle pikkuneidille vielä hommata.

Seuraavat kuvauspäivät ovat meillä jo tiedossa, ja silloin valitaan sulhasen asua ja kuvataan hänen työpaikallaan joku pätkä. Toisena päivänä lähdetään käymään Haikossa vähän katselemassa juhlatilaa ja sopimassa yksityiskohdista, ja sitten mennään tanssitunnille harjoittelemaan häävalssia. Minä en kertakaikkisesti osaa tanssia tippaakaan, joten siitä tulee luultavimmin oikein hyvää tv-viihdettä… 😀

 

Pläntilläkin ehditään ehkä käväsemään, nyt kun se alkaa jo pikkuhiljaa muotoutua ja näyttää siltä miltä kuuluukin.

 

Pikkuhiljaa penkit ovat taas löytämässä paikkaansa ja nyt toivotaan kovasti että sieltä alkaisi jotain sitten kasvaakin. Istutettu on vimmatusti ainakin!

Myös töitä on viime viikkoihin jonkin verran mahtunut, joskaan en ole ollut töissä läheskään joka päivä. En olisi mitenkään ehtinyt, nytkin tuntuu että saa viilettää joka päivä tuli hännän alla että ehtii tehdä kaiken mitä on tarkoitus… Hääjärjestelyiden lisäksi AMK:n kesäkurssit vievät ihan rutkasti aikaani. Siihen sitten tietysti kotityöt ja koirat ym päälle, niin kyllä sen ajan saa kulumaan.

Eilen otin itsekkäästi iltapäivän irtioton kaikesta pakollisesta puuhasta, kävin kirjastossa ja lainasin lempikirjailijani uuden kirjan jota en ole vielä lukenut ja hautauduin vilttien alle sohvalle lukemaan. Rakastan lukemista mutta enpä muista milloin olisi viimeksi ollut aikaa lukea kirjaa joka ei olisi ollut oppikirja!

Tahdin rauhoittumista ei ole tiedossa mutta ehkä sitä nyt jaksaa kun on kesä ja kaunis ilma. Siitä olen kuitenkin pitänyt huolen että olen ehtinyt salille ja lenkkeilemään aktiivisesti. Se on kuitenkin tärkeää oman hyvinvoinnin ja myöskin hääpuvun istumisen kannalta. 😉

 

 

 

 

Jaa julkaisu

This entry was posted in Yleinen.

Vastaa