Lumoava Valtiatar

Kokonainen, rikkonainen

sinä nainen, moninainen

Vaitonainen, kapinainen

vetoavan vaillinainen

Tahtonainen, harvinainen

jumalaisen ihanainen

Postaus tehty kaupallisessa yhteistyössä Lumoavan ja Laatukorun kanssa.

Minulle sisäinen voima on elämää jonka olen elänyt, unelmia jotka olen saavuttanut ja se työ jota teen niiden haaveiden eteen jotka ovat vielä edessäpäin. Se on uskomatonta naiseuden voimaa, jolla olen kantanut, synnyttänyt ja imettänyt kolme lasta tähän maailmaan. Se on pohjoisten juurteni mystistä taikavoimaa josta ammennan luottoa itseeni ja elämään. 

Elämän varrelta kerättyä viisautta ja uskoa. 

Sisäinen voimani on myös kätilöydessäni. Kätilönä olen etuoikeutetussa asemassa koska pääsen työssäni todistamaan jatkuvasti upeiden naisten sisäistä voimaa kauneimmillaan ja voimakkaimmillaan. 

Muotoilija Eelis Aleksin Valtiatar-korun kaunis ja voimakas tarina iski minuun heti, tämä olkoon tämän vuoden joululahja itselleni. Valtiatar kertoo sisäisestä voimasta, kasvusta, kokemuksien tuomasta itsevarmuudesta. Koruni merkitsevät minulle aina jotakin, ja tätä tarinaa kannan ylpeydellä. Minusta se lisäksi sopii erinomaisesti kätilölle, ja tuokoon se voimaa myös kaikille niille Lumoaville Valtiattarille joita työssäni kohtaan. 

Nyt kun maailma on taas avoinna, ja saamme viettää aikaa läheisten kanssa tanssien, toinen uusi lempikoruni Inni Pärnäsen suunnittelema Tanssi helisee tuoden iloa näihin Lumoaviin hetkiin. Minulle juhla läheisten kanssa merkitsee lämpöä, iloa ja valoa keskelle talven pimeintä aikaa. Ihanaa viettää pian joulua! 

Lumoava-korut valmistetaan käsityönä Suomessa 100% kierrätetystä kullasta ja hopeasta. Löydät ne Laatukorun myymälöistä ja verkkokaupasta, jonne pääset klikkaamalla TÄSTÄ

Sieltä löydät myös paljon muita Lumoava-korusarjoja, joilla on jokaisella oma kaunis tarina. Ihana ja kestävä joululahja! 🙂

Jaa julkaisu

This entry was posted in Yleinen.

Vastaa