Viittä vaille valmista

Kesä on vihdoin oikeasti tullut ja pläntti tuottaa mansikoita kuin viimeistä päivää. Meillä on ääretön kiire, joka päivälle jotain ja tuntuu että millään ei ehdi tehdä kaikkea mitä pitäisi. Kaikki ei edes liity häihin vaan jostain kumman syystä olemme hulluuksissamme hommanneet myös kaikkea muuta sekoilua tehtäväksi tähän samaan syssyyn… Kuten huomenna olevat Pinjan ensimmäiset koiranäyttelyt. Tosi fiksu veto tähän kohtaan mutta minkäs teet. Viikonlopuksi olen tottakai lupautunut vielä töihinkin, toinen yhtä fiksu veto siinä. 😀

Mutta näillä mennään. Periaatteessa suurin osa järjestelyistä on kyllä jo tehty, mutta pieniä juttuja on vielä tekemättä. Suurimpana ehkä Rikun vihkisormus joka ei ole vieläkään tullut… Toivottavasti ehtii! :O Minun ihana sormukseni sentään on jo hetken aikaa odotellut tuolla kaapin päällä… 😉

Pientä lisäsäätöä aiheutti myös kaason poisjäänti juhlista. Ehkä järjestelyn kannalta kuitenkin enemmän vain huonoa fiilistä, sillä kaasona piti siis olla siskoni joka sai muutama viikko sitten vauvan, ja koki sittenkin liian raskaaksi lähteä matkustamaan tänne asti. Minulla ei siis ole kaasoa ollenkaan, ja äitini hoitaa niitä tehtäviä mitä kaasolla olisi ollut, kuten mekon avustaminen päälle ym.

Tuomiokirkossa ollaan nyt käyty kahteen otteeseen, toisella kerralla kanttoria tapaamassa ja toisella suntiota. Oman alueen kirkossa on tavattu myös pappi jonka piti meidät vihkiä, mutta vihkipappi vaihtuikin vielä viime hetkillä ja nyt joudutaan mennä vielä kolmannen kerran käymään Tuomiokirkossa tapaamassa uutta pappia ja harjoittelemassa vihkimistä varten. Kirkon sisällä myös tuntuu kulkevan informaatio kuvauksestamme todella huonosti, sillä vaikka olemme koittaneet toitottaa sitä kaikille mahdollisille niin aina löytyy joku joka on yhtäkkiä aivan hoomoilasena että niin mikä kuvaustiimi… 😀 Ehkä sekin tästä kuitenkin.

Minä kävin tällä viikolla laitattamassa sekä ripsienpidennykset että hiustenpidennykset. Minulla ei ole koskaan ennen sellaisia ollut, joten ajattelin että nyt on hyvä sauma kokeilla. En tiedä kauanko jaksan näitä pitää, sillä vaikka näyttävätkin kivoilta niin onhan niistä oma vaivansa… En halunnut mitään övereitä mitä joillakin näkee, joten omani ovat melko luonnolliset kuitenkin.

Koemeikissä ja koekampauksessa olin eilen. Kampaus tulee olemaan hieman Frozen-tyylinen ja meikistä voi ehkä löytää jotain Lumikkimaista. 😉 Ei siitä kuitenkaan sen enempää.

Siellä on ihana prinsessamekkoni odottelemassa h-hetkeä. Se valmistui ompelimosta ja oli sovituksessa täydellinen, joten odotan innolla että saan pukea sen päälleni!

Myös rakkauslukkomme saapui koruliikkeestä, se on tarkoitus käydä kiinnittämässä Kauppatorilla siltaan vihkimisen jälkeen. <3

Pohjoisesta Taigakorun liikkeestä tilaamani riskukorut juhlaa varten saapuivat myös tällä viikolla. Tahdon kantaa vihkitilaisuudessa mukanani myös jotain omilta juuriltani Lapista.

 

 

Viimeisin kuvauskerta olikin sitten haastattelut. Samana päivänä haettiin kyllä mekko ompelimosta ja käytiin kuvailemassa vähän opiskelujani Hietsussa kun oli kaunis keli, mutta suurin osa päivästä meni haastattelujen merkeissä. Sää muuttui aamun jälkeen ailahtelevaksi, joten useamman kerran jouduttiin haastattelut keskeyttämään ja sitten me kyykittiin kaikki noiden heijastinkankaiden alla kunnes ukkoskuuro meni ohi… Minulla oli myös välillä niin kylmä että tuntui että tärisen, mutta toivottavasti se ei sentään kovin pahasti näy siinä videolla sitten… 😀 Haastatteluissa siis käytiin läpi meidän rakkaustarinaa vähän tarkemmin. Minulla on tarkoituksena tehdä siitä ihan oma postaus tänne blogiin, mutta ikävä kyllä ennen häitä en varmasti sitä missään välissä ehdi kirjoittaa, joten se jääköön sitten myöhempään.

 

Vähän 50-luvun tyylisiä prinsessamekkokuvia vielä tylleineen tähän loppuun. Minulla on kaksi mekkovaihtoehtoa siskontyttöni ristiäisiin, joten täytyy onnistua valitsemaan näiden kahden upean kaunokaisen väliltä että kumman puen ylleni…

 

 

Jaa julkaisu

This entry was posted in Yleinen.

Vastaa